Termeni si conditii comerciale

Termeni si conditii comerciale2019-08-27T12:15:40+02:00

Pentru ce serveste aceasta pagina web:

Acesta pagina apartine companiei Sc Stadtmeister Instal Srl are scop informativ si contine informatii generale despre produsele comercializate si serviciile prestate.

Catalogul de produse:

Acest catalog de produse are scopul de prezentare pentru produsele comercializate de catre societatea Sc Stadtmeister Instal Srl. In momentul de fata nu se pot onora comenzi online, sau realiza plati cu cardul. Cel mai potrivit este ca dupa vizualizarea produselor sa ne contactati direct la tel. 0758 734 567 si 0754 429 720 sau pe email la adresa vanzari@stadtmeister.ro.

Declaratia de conformitate (certificatul de garantie)

Se elibereaza la cerere, toate produsele comercializate de catre Sc Stadtmeister Instal Srl sunt destinate utilizarii in domeniul instalatiilor de climatizare si ventilatii (conform H.G. 1022/2002). Acestea nu au o influenta negativa asupra mediului, nu pun in pericol sanatatea, securitatea muncii sau viata.

Termen de garantie produse comercializate: 12 luni

Certificare ISO: 9001

Pretul: Nu contine costuri de transport/livrare si TVA.

Conditii de plata: 

Moneda de plata accepta este leul romanesc (Lei/Ron), chiar daca ofertele disponibile pe site sunt in EURO, pretul acesta se va calcula la cursul BNR din data facturarii. Toate ofertele in EURO sunt valabile 30 de zile.

Modalitatii de plata:

  1. Plata op in avans – valabila pentru persoane fizice si juridice care nu beneficiaza de contract de colaborare.
  2. Ramburs pentru colaboratorii care doresc livrarea comenzilor la distanta (Sc Stadtmeister Instal Srl nu ofera transport, acesta cade in sarcina beneficiarului. Inclusiv taxele ramburs, restituirea numerar in cont colector)
  3. Plata la termen conform contract – numai dupa o analiza financiara, semnarea unui contract propus de Sc Stadtmeister Instal Srl si oferirea documentelor de garantie (CEC / bilet la ordin avalizat)

Transport/livrare: Nu asiguram transport aceste costuri cad in sarcina beneficiarului. Inclusiv taxele ramburs, restituirea numerar in cont colector. Nu recomandam sistemul de curierat pentru transportul pieselor voluminoase.

Comenzi: comanda minima 100 euro + TVA.

Termen de executie: Se comunica dupa solicitarea ofertei.

Retur/reclamatii: orice observatii legate de calitatea produselor se va face in scris prin posta sau la adresa office@stadtmeister.ro in termen de maxim 5 zile lucratoare de la livrare. Solicitati confirmare de primire. Dupa depasirea acestui termen nu se mai accepta returul pieselor cu posibile defecte.