Tubulatura desfumare

Afișez toate cele 6 rezultate

Salvează vieți cu tubulatura de desfumare Stadtmeister

Sistemele de desfumare salvează vieți iar acestea sunt deosebit de importante în proiectele clădirilor, spațiilor industriale sau subterane, căi de evacuare, parcări, scări interioare și bucătării profesionale dar și în spațiile foarte mari, pentru limitarea propagării focului.

Tubulatura de desfumare este special concepută pentru a rezista la temperaturi foarte ridicate și are rolul de a evacuare a fumului, căldurii  și gazelor fierbinți, limitarea flăcărilor și ventilarea aerului cu unul proaspăt.  

Îți oferim sisteme de desfumare complete care includ toate elementele de fixare și etanșare, iar toate produsele de tubulatură rezistentă la foc din gama noastră sunt certificate conform EN 12501-4. 

Temperaturile la care pot fi suspuse aceste tubulaturi, din oțel galvanizat sunt de 600℃ pentru un interval de 2 ore, timp în care se poate face intervenția specializată de stingere a incendiului iar nivelul maxim de presiune este de gradul 3 și îndeplinește cerințele EN 12101-7. 

Alege să salvezi vieți cu ajutorul acestor sisteme și să facilitezi accesul pompierilor dar și evacuarea în siguranță a oamenilor cu aceste sisteme, indiferent de proiectul tău. 

Tubulatura pentru acest sistem se poate face la comandă în funcție de necesitățile tale. 

Solicită, acum o ofertă de preț pentru proiectul tău și bucură-te de o varietate de  produse de calitate la prețuri avantajoase.

Proiectul tau

Autentificare

Ai uitat parola?

Creezi un cont?

gdpr-image
Acest website foloseste cookie-uri. Prin folosirea lui esti de acord cu politica de confidentialitate.
Citeste mai mult
Call Now Button