Tubulatura desfumare

Afișez toate cele 6 rezultate

Salveaza vieti cu tubulatura de desfumare Stadtmeister

Sistemele de desfumare salveaza vieti iar acestea sunt deosebit de importante in proiectele cladirilor, spatiilor industriale sau subterane, cai de evacuare, parcari, scari interioare si bucatarii profesionale dar si in spatiile foarte mari, pentru limitarea propagarii focului.

Tubulatura de desfumare este special conceputa pentru a rezista la temperaturi foarte ridicate si are rolul de a evacuare a fumului, caldurii  si gazelor fierbinti, limitarea flacarilor si ventilarea aerului cu unul proaspat. 

Iti oferim sisteme de desfumare complete care includ toate elementele de fixare si etansare, iar toate produsele de tubulatura rezistenta la foc din gama noastra sunt certificate conform EN 12501-4.

Temperaturile la care pot fi suspuse aceste tubulaturi, din otel galvanizat sunt de 600℃ pentru un interval de 2 ore, timp in care se poate face interventia specializata de stingere a incendiului iar nivelul maxim de presiune este de gradul 3 si indeplineste cerintele EN 12101-7.

Alege sa salvezi vieti cu ajutorul acestor sisteme si sa facilitezi accesul pompierilor dar si evacuarea in siguranta a oamenilor cu aceste sisteme, indiferent de proiectul tau. 

Tubulatura pentru acest sistem se poate face la comanda in functie de necesitatile tale.

Solicita acum o oferta de pret pentru proiectul tau si bucura-te de o varietate de produse de calitate la preturi avantajoase!

Proiectul tau

Autentificare

Ai uitat parola?

Creezi un cont?

gdpr-image
Acest website foloseste cookie-uri. Prin folosirea lui esti de acord cu politica de confidentialitate.
Citeste mai mult
Call Now Button