Tubulatura spiro

Afișez toate cele 12 rezultate

Alege tubulatura spiro din otel rezistent pentru proiectul tău

Sistemele de ventilație  și climatizare sunt extrem de importante și au un rol semnificativ în proiectele clădirilor, parcărilor subterane sau ale altor spații.

Conductele circulare utilizate cel mai frecvent  în aceste sisteme sunt cele spiralate, îmbinate prin cusături cu falț iar denumirea ”spiro” vine chiar de la una dintre cele mai populare mărci de tuburi (mașini cu canal de spiralat). 

În componența acestui sistem, fie că vorbim despre ventilație sau climatizare se regăsesc și coturile de deviație, împreună cu alte piese speciale. 

Alege să te bucuri de calitate dar și de o rezistență și etanșare perfecte pentru proiectul tău, cu produsele noastre, care sunt certificate cu clasa de etanseitate D și testate la presiuni pozitive de  1400 Pa.

Tubulatura circulară din gama noastră de produse îndeplinește cerințele EN 12237 este rezistentă la uzură abrazivă, lichide, acizi, aburi, uleiuri, produse petroliere sau hidrocarburi, fiind potrivită pentru orice tip de proiect. 

Oțelul din care este realizată tubulatura poate varia în funcție de diametrul acestuia. 

Spune-ne despre proiectul tău,  iar noi îți facem cea mai bună ofertă de preț pentru tubulatura spiro de care ai nevoie, în cadrul proiectului tău, executându-o la comandă pe orice dimensiune.

Proiectul tau

Autentificare

Ai uitat parola?

Creezi un cont?

gdpr-image
Acest website foloseste cookie-uri. Prin folosirea lui esti de acord cu politica de confidentialitate.
Citeste mai mult
Call Now Button