Tubulatura exhaustare (de transfer)

Afișez toate cele 12 rezultate

Descoperă o evacuare și o ventilare perfectă a aerului cu tubulatura de exhaustare industrială de la Stadtmeister

Indiferent de proiectul tău, siguranța și calitatea aerului respirat sunt extrem de importante pentru angajați sau oamenii din interiorul spațiului afacerii tale. 

Fie că activezi în industria chimică, a lemnului, metalurgiei, industria farmaceutică, industria alimentară, a cimentului sau hârtiei și cartonului, tubulatura de exhaustare ajută la evacuarea particulelor de rumeguș și praf sau a diverselor deșeuri industriale rezultate din procesul de producție, dar  și la ventilarea corectă a aerului proaspăt. 

Aceste sisteme leagă hotele de coșurile de fum, iar componentele lor specifice sunt concepute din materiale rezistente precum oțelul galvanizat pentru a rezista la o presiune joasă de aer.  Grosimea oțelului variază în funcție de diametrul tubulaturii. 

Sistemele de îmbinare ale componentelor acestui sistem precum coturile circulare sunt segmentate cu falț de 15 ° și se pot executa pe orice dimensiune,  în funcție de proiect și necesitățile tale. 

Pentru că fiecare proiect este diferit, îți oferim inclusiv ansamblurile de fitinguri, la cerere precum T-uri, ramificații, reducții, tuburi, piese de tip Y etc.

Decide să oferi confort și un aer curat în spațiul tău industrial, indiferent de produsele chimice cu care se lucrează sau de procesele care se produc în business-ul tău. 

Alege materiale de calitate care îți vor asigura o funcționalitate optimă, pe termen lung. 

Solicită acum oferta de preț pentru proiectul tău și bucură-te de un sistem de exhaustare potrivit afacerii tale.

Proiectul tau

Autentificare

Ai uitat parola?

Creezi un cont?

gdpr-image
Acest website foloseste cookie-uri. Prin folosirea lui esti de acord cu politica de confidentialitate.
Citeste mai mult
Call Now Button