Circular ducts

Showing all 11 results

Alege tubulatura spiro din otel rezistent pentru proiectul tau

Sistemele de ventilatie  si climatizare sunt extrem de importante si au un rol semnificativ in proiectele cladirilor, parcarilor subterane sau ale altor spatii.

Conductele circulare utilizate cel mai frecvent  in aceste sisteme sunt cele spiralate, imbinate prin cusaturi cu falt iar denumirea ”spiro” vine chiar de la una dintre cele mai populare marci de tuburi (masini cu canal de spiralat).

In componenta acestui sistem, fie ca vorbim despre ventilatie sau climatizare se regasesc si coturile de deviatie, impreuna cu alte piese speciale.

Alege sa te bucuri de calitate dar si de o rezistenta si etansare perfecte pentru proiectul tau, cu produsele noastre, care sunt certificate cu clasa de etanseitate D si testate la presiuni pozitive de  1400 Pa.

Tubulatura circulara din gama noastra de produse indeplineste cerintele EN 12237 este rezistenta la uzura abraziva, lichide, acizi, aburi, uleiuri, produse petroliere sau hidrocarburi, fiind potrivita pentru orice tip de proiect.

Otelul din care este realizata tubulatura poate varia in functie de diametrul acestuia. 

Spune-ne despre proiectul tau,  iar noi iti facem cea mai buna oferta de pret pentru tubulatura spiro de care ai nevoie, in cadrul proiectului tau, executandu-o la comanda pe orice dimensiune.

Spune-ne despre proiectul tau si obtine cea mai buna oferta de pret pentru tubulatura spiro de care ai nevoie!

Your project

Login

Lost your password?

Create an account?

gdpr-image
Acest website foloseste cookie-uri. Prin folosirea lui esti de acord cu politica de confidentialitate.
Citeste mai mult
Call Now Button