Smoke extraction system

Ce sunt sistemele de desfumare?

Deși un incendiu nu este o situație pe care ne dorim să o întâlnim, orice spațiu este predispus unui eventual risc de producere a incendiilor. Astfel că, o instalație de desfumare este mai mult decât necesară, în orice fel de spațiu, indiferent că ne referim la clădiri rezidențiale, spații industriale, hale, scări interioare, parcări, spații subterane, bucătării etc.

Un proiect de desfumare este realizat în așa fel încât să se elimine în mod eficient fumul, căldura dar și alte gaze rezultate din ardere, în zonele afectate.

În același timp, tot prin intermediul instalației de desfumare se suplimentează în mod proporțional sistemul cu aer extern de compensare care joacă un rol deosebit de important în menținerea siguranței.

Aceste sisteme sunt concepute pentru a facilita evacuarea în siguranță a persoanelor din spațiile afectate în cazul unui incendiu dar și pentru permiterea stingerii incendiului din faza incipientă.

Tubulatura conținută în aceste sisteme este specifică,  fabricată din materiale de calitate care rezistă la temperaturi ridicate pe o perioadă limitată de timp.

Avantajele unui sistem de desfumare

Mai important decât orice este că aceste sisteme ajută la salvarea vieții persoanelor din spațiul afectat.

Un alt lucru esențial este că protejează clădirea, până în momentul în care intervenția de specialitate a pompierilor se poate face, asigurând extracția noxelor emise de flăcări și introducerea de aer proaspăt.

Cu ajutorul unei astfel de instalații se mențin libere de fum, căile de evacuare și acces în cazul unui incendiu și se reduce inclusiv riscul de deteriorare a întregii clădiri.

Sistemul de desfumare reduce riscul de apariție a unui nou incendiu sau de extindere a celui existente și facilitează operațiunile de specialitate a pompierilor, salvând astfel vieți.

Increases the intervention time

The amount of time firefighters have to put out the fire increases exponentially.

Protects life

Eliminating smoke so that people in the building can be evacuated safely.

Ensures smoke evacuation

Effectively removes smoke for 2 hours at a temperature of 600 ° C.

Protects the building

Reduces the extent to which buildings are affected by fire.

Sisteme de desfumare și control al fumului și căldurii certificat EN 12101-7 produs de STADTMEISTER VENT, potrivite oricărui proiect de desfumare

Test method

EN 1366-9: 2008 Fire resistance tests for technical ventilation installations. Part 9: Single compartment for desmoking pipes

Requirements

EN 1363-1: 2020 Fire resistance tests at 600 ° C for 2 hours for maximum pressure level (grade 3).

Classification

EN 13501-4:2017 Clasificarea la foc a produselor și a elementelor de construcție - Partea 4: Clasificare utilizând datele din testele de rezistență la foc ale componentelor sistemelor de control al fumului. E600 120 (ho) S1500 single.

Producem tubulatură pentru orice proiect, instalație și sisteme de desfumare

În orice tip de clădire ar trebui să existe sisteme de desfumare care să mențină viața oamenilor dar și structura clădirii în siguranță. 

Acest lucru nu este doar responsabilitatea proprietarului clădirii dar este și o respectare a legii. 

Fiecare proiect este diferit, iar din acest motiv, ne asigurăm că putem oferi oricărui client, exact ceea ce are nevoie, pentru a crea un sistem complet pentru incendiu. 

Indiferent cât de complexă, sau pe cate nivele este construită clădirea, în care vei monta acest sistem, îți oferim tubulatură pentru orice proiect și instalație de desfumare, din stocul nostru sau la comandă. 

Tubulatura pe care o găsești sau o poți comanda de pe stadtmesiter.ro se adaptează perfect planurilor tale. 

Decide să oferi singuranță, în fiecare clipă. Noi îți oferim anumite componente sau întreg sistemul de tubulatură, pentru proiectul tău.

De ce să alegi instalație de desfumare produsă de STADTMEISTER VENT?

Un astfel de sistem trebuie să îndeplinească anumite standarde pentru a fi eficient dar și să încadreze în actele normative potrivit legii.

Produse certificate și testate

Toate produsele noastre de desfumare sunt certificate EN 12101-7 și testate, respectând cerințele EN 1363 – 1:2020.

Fabricate din materiale de calitate superioară

Rezistența la foc a sistemului scade, crescând riscul ca tubulatura să-și piardă etanșeitatea și să provoace pierderi de fum și căldură, dacă aceasta nu este confecționată din materiale de calitate.

Tubulatura pentru control al fumului Stadtmeister este rezistentă la foc, fiind confecționată din oțel galvanizat de calitate superioară,  proiectat să reziste timp de 2 ore, până la intervenția de specialitate a pompierilor.

Toate componentele sistemului sunt incluse

Sistemele de desfumare sunt comercializate complet și includ toate elementele de etanșare și fixare necesare.

Sistemul include si urmatoarele componente:

  • Compensator de dilatare (expansiune) termica;
  • Silicon antifoc. – Soudal B1 FR;
  • Cleme de prindere;
  • Tije filetate;
  • Profil de sustinere;
  • Fixing elements.

Garanție a produselor

Credem în calitatea produselor noastre și în același timp, ne dorim să te bucuri de beneficiile acestora pe termen lung. Astfel că, îți oferim garanție pentru toate produsele Stadtmeister.

Livrare rapidă

Știm cât de important este timpul, din acest motiv, îți grantăm livrare rapidă a produselor. Pentru Brașov timpul de livrare este de 2 ore iar pentru restul țării, produsele noastre ajung la tine în maxim 24 de ore.

Dacă afacerea ta se află oriunde în UE, livrarea tubulaturii Stadtmeister aflată pe stoc se realizează în 3-5 zile.

Te bucuri de preț de producător

La Stadtmeister producem o paletă de peste 1500 de produse din componența sistemelor de ventilație și climatizare, din anul 2003,  iar majoritatea dintre acestea sunt complet asamblate, fiind pregătite pentru instalare.

Alege tubulatura noastră pentru sistemul tău de desfumare și îți asigurăm un preț excelent de producător dar și performanță înaltă a produselor.

Your project

Login

Lost your password?

Create an account?

gdpr-image
Acest website foloseste cookie-uri. Prin folosirea lui esti de acord cu politica de confidentialitate.
Citeste mai mult
Call Now Button